Rengöring av partikelfilter

Vi rengör dieselpartikelfilter/DPF till alla fordon på marknaden när de efter en tid blivit så fulla av partiklar att de måste bytas eller göras rent. Om det går för länge lyser en lampa på instrumentbrädan och du riskerar att stå inför ett mycket dyrt problem, särskilt om man vill hålla sig till originalfilter.

EcoCleaners rengöringsmetod gör det möjligt att istället rensa och återanvända ditt befintliga DPF-filter. Vi lämnar rengöringsgaranti och har hjälpt tusentals nöjda kunder.

Med 95 % reningsgrad så får du ett originalfilter i nyskick till en låg kostnad samtidigt som du minskar bränsleförbrukningen på upp till 30 %!

Läs mer om miljövinsterna här.

Rengöring av katalysatorer och ljuddämpare

För många personbilar är partikelfiltret integrerat med en katalysator. I dessa fall rengör vi alltid även katalysatorn i samma pris.

Ljuddämpare på tyngre fordon med katalysatorer är mycket kostsamma och ska normalt inte behöva bytas ut eller rengöras. Dock leder föroreningar från bränsle, olja och kylarvätskor att även dessa kan sätta igen sig. Det är inte heller ovanligt med kristallbildning från AdBlue.  Vi har inte har möjlighet att rädda katalysatorer som brunnit/smält, men rengör katalysatorer till både lastbilar, entreprenadmaskiner och arbetsfordon under förutsättning att det inte är för stort för vår ugn.

EcoCleaners rengöringsmetod innebär en väsentligt lägre kostnad än att köpa nytt, samtidigt som bränsleförbrukningen kan minskas radikalt.

 

Läs mer: Frågor och svar


Vi har utrustning  för rengöring av filter till entreprenadmaskiner, lastbilar, bussar, skogsmaskiner, verkstäder, truckar, industri, traktorer och personbilar. Efter många år i bussbranschen så har vi här byggt upp en särskild kompetens med möjlighet att prenumerera på tjänster.

Vi rengör partikelfilter, luftfilter och katalysatorer till alla bilmärken: Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Ford, Honda, Isuzu, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Rengöring av partikelfilter i Stockholm Rengöring av partikelfilter i Malmö Rengöring av partikelfilter i Göteborg Rengöring av partikelfilter i Norrköping Rengöring av partikelfilter i Linköping Rengöring av partikelfilter i Västerås Rengöring av partikelfilter i Örebro Rengöring av partikelfilter i Norrbotten Rengöring av partikelfilter i Gävle Rengöring av  partikelfilter i Karlstad Rengöring av partikelfilter i Jönköping Rengöring av partikelfilter i Uppsala Rengöring av partikelfilter i Skåne Rengöring av partikelfilter i Dalarna

prisgaranti

”EcoCleaner är en liten firma som kan sin
sak med bra priser och snabba leveranser”
Bosse, Lindgrens verkstad

ring

epost

besparing